HORARI D'HIVERN . 1 DE SETEMBRE A 30 DE JUNY

OBERT RESTAURANT I TERRASSA EXTERIOR CADA DIA MATI

 I  NITS  DE  DIVENDRES  I DISSABTE .

Horari de 13 a 16 i  de 20:30 a 23.

mascanyet@gmail.com

Menu Setmanal

CONILL 
ENTRANTS

Amanida de salmó fumat amb un toc d´oliva negra

Patates Olot farcides de formatge de cabra i ceba caramel.litzada

plat de patés variats amb torradetes

gazpacho de la casa amb la seva guarnició

alberginies farcides amb girgoles. gambeta i formatge brie

Ous farcits amb tonyina  amb bouque d´amanida

Espárrecs verds a la brasa amb salsa romesco

Segon Plat

Entrecot de vedella de Girona (200gr)

Secret de porc ibèric amb saltejat de girgoles

hamburguesa 100% de bou amb cor de carxofes saltejades

botifarra de roquefort amb patates fregides

Peix fresc de les llotges de la Costa Brava 

Paella d'arròs del Delta de L'Ebre amb gambetes 

Postres

Gelats variats        

Iogurt de cabra

Crema catalana cremada

Pastis de la casa 

flam de recuit amb nata 

gelat de turrò amb ratafia 

Mousse de xocolata Belga 

Fruita del dia

 

      

 

 

Preu del menú 15 euros amb pá, ví, aigua o gasosa inclós
Apte per celíacs (si vostè es intolerant al gluten,avisi'ns)

GINTÒNIC DE CITRICS   7 EUROS

PROPOSTES DE VINS A COPES

Perlat Syrah D.O. Montsant (vi negre)       3,50 euros
Pansa blanca de Marquès D'alella (vi Blanc) 3,00 euros

 
 
 

 

Distribuït per: MAXIPROJECT

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto